Adax VP12 elektromos fűtőpanelek

Helytakarékos, egyszerű kezelésű norvég fűtőpanel

Az Adax VP12 két másik Adax típus legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi. Rövidebb méretben és nagyobb, 2500 W teljesítményben is kapható az Adax Wifi Compacthoz hasonlóan, de a VP12 az ECO-hoz hasonló, egyszerű, tekerőgombos vezérlést kapott. Így kiváló választás lehet olyan helyiségek fűtésére, ahol a hosszabb változatok nem férnek el és azok számára is, akik nem szeretnék elektromos fűtésüket programozni és távolról vezérelni.

A továbbiakban megismerheti az Adax VP12 típus további, egyedi jellemzőit. Ha a fűtőpanelek konkrét méreteire és áraira kiváncsi, vagy rendelni szeretne, akkor görgessen a lap aljára a táblázatos részhez, vagy kattintson a „Méretek, árak, vásárlás” gombra!

Hova ajánljuk?

Rövidebb kialakítás, nagyobb teljesítmény

A VP12 lelke és fő alkotóeleme ugyanaz a kerámiamagos, fém ötvözetű fűtőbetét, mint a többi Adax típusban. Itt azonban változtattak a fűtőpanel belső kialakításán, és az átalakításoknak köszönhetően az ugyanakkora teljesítményű fűtőbetét jóval rövidebb helyen fér el, így csökkent a panel külső mérete. A rövidebb kialakítás miatt megnőtt a panel magassága 42 cm-re, de ez még így sem számottevő.

A belső átalakításoknak köszönhetően lehetőség nyílt nagyobb teljesítményű fűtőbetét elhelyezésére, így az Adax VP12 típus 2500 W teljesítményben is elérhető.

Ha ennél bővebben szeretnél olvasni az Adax fűtőpanelek technológiai jellemzőiről, akkor olvasd el bővebb összefoglalónkat!

Modern, letisztult megjelenés

Nem kell kompromisszumot kötnie akkor sem, ha fontos a fűtőtest kinézete, hiszen az Adax VP12 fűtőpanelnél is megmaradt a korábbi Adax típusokra is jellemző, minden térbe kiválóan illeszkedő, formatervezett kialakítás.

Feltűnő nyílások és egyéb zavaró alkatrészek nélküli, minimáli dizájn jellemzi az Adax VP12 fém előlapját. A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel tetején, rejtve találhatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Egyszerű kezelés

Az Adax VP12 beépített termosztáttal rendelkezik. Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget.

A panel oldalán található a főkapcsoló és egy tekerőgomb. A főkapcsoló bekapcsolása után a tekerő segítségével tudja a kívánt hőmérsékletet beállítani. A beüzemeléssel és beállítással kapcsolatban nincs is más dolga.

A fűtőpanel folyamatosan ki-be kapcsolgatva pontosan tartja a kívánt és beállított hőmérsékletet.

Adax VP12, 42 cm magas

Filters Sort results
Reset Apply
Típus
Színek
Bruttó ár
Kosárba
79.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
81.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
84.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
87.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
91.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
94.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
98.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
103.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1