Adax Wifi Compact elektromos fűtőpanelek

Helytakarékos, okos norvég fűtőpanel.

Az Adax Wifi Compact a korábbi típus, az Adax Wifi legújabb verziója és alternatívája.

A vezérlésben és működésben nem történt újítás, viszont a fűtőpanel jelentősen rövidebb lett, így kiváló megoldás lehet olyan helyiségek fűtésére, ahol a hosszabb változatok nem férnek el. Külsejében is megőrizte a nagy sikerű előd letisztult formavilágát, és az okostelefonos vezérlés is ugyanazon az applikáción keresztül történik. 

Hova ajánljuk?

Adax technológia

Az Adax Wifi Compact fűtőpanel is rendelkezik azokkal, a minden Adax elektromos fűtőpanelre rendelkező tulajdonságokkal, amik sikeressé tették hosszú évek alatt a skandináv gyártó termékeit:

 • Kerámiaházban lévő, speciális ötvözetű, X alakú fűtőbetét
 • Ventilátor nélküli, konvekciós elvű működés
 • Teljesen hangtalan működés
 • Beépített, elektronikus, pontos termosztát
 • Egyszerű felszerelés és beüzemelés

 

Ha ennél bővebben szeretnél olvasni az Adax fűtőpanelek technológiai jellemzőiről, akkor olvasd el bővebb összefoglalónkat!

Rövidebb kialakítás, nagyobb teljesítmény

A Compact lelke és fő alkotóeleme ugyanaz a kerámiamagos, fém ötvözetű fűtőbetét, mint a többi Adax típusban. Itt azonban változtattak a fűtőpanel belső kialakításán, és az átalakításoknak köszönhetően az ugyanakkora teljesítményű fűtőbetét jóval rövidebb helyen fér el, így csökkent a panel külső mérete. A rövidebb kialakítás miatt megnőtt a panel magassága 42 cm-re, de ez még így sem számottevő.

A belső átalakításoknak köszönhetően lehetőség nyílt nagyobb teljesítményű fűtőbetét elhelyezésére, így az Adax Wifi Compact típus 2500 W teljesítményben is elérhető.

Letisztult külső, két színben

Feltűnő nyílások és egyéb zavaró alkatrészek nélküli, minimáli dizájn jellemzi az Adax Wifi Compact fűtőpanelt. A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel tetején, rejtve találhatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Fém előlappal és az alábbi két színben vásárolható meg:

Fehér színben, alapáron
Gránitszürke színben, 5000 Ft felárral

Vezérlés​

A fűtőpanel beépített vezérlőegységgel és termosztáttal rendelkezik, nem szükséges külön termosztát felszerelése. A vezérlőegység könnyen cserélhető, így egy esetleges meghibásodás, vagy későbbi korszerűsítés alkalmával sem kell az egész készüléket cserélni.

Amikor felszereled és bekapcsolod a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. A hőfok szabályozható a kezelőn található gombok segítségével. A készülék ekkor is ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot.

Ha ennél bővebb lehetőségeket szeretnél, akkor csatlakoztatnod kell a panelt a lakás wifi hálózatához és használnod kell a telefonos alkalmazást. A wifis csatlakoztatáshoz és vezérléshez nincs szükség külön központi egységre, minden fűtőpanel beépített wifi vevőegységgel rendelkezik. Ezáltal lényegesen olcsóbban építheted ki az okos fűtésed.

Adax Wifi alkalmazás

Az Adax Wifi Neo fűtőpaneleket okostelefonodon keresztül az Adax Wifi alkalmazás segítségével vezérelheted. Az applikáció teljesen magyar nyelvű és könnyen kezelése percek alatt megtanulható. Az alkalmazás főbb lehetőségei:

 • Irányíthatod otthonod fűtését a világ bármely pontjáról
 • Fűtőpaneljeid zónákba rendezheted és azokat külön vezérelheted, láthatod az egyes zónák aktuális hőmérsékletét
 • Egyéni, részletes programokat állíthatsz be életvitelednek megfelelően
 • Gyerekzár beállításával letilthatod a fűtőpanel manuális állítását
 • Mérheted és nyomon követheted az egyes fűtőpanelek fogyasztását
 • Fűtőpaneljeidet integrálhatod meglévő Google Home okosotthon rendszeredbe
Videó lejátszása

Adax Wifi Compact NCW, 42 cm magas

Filters Sort results
Reset Apply
Típus
Színek
Bruttó ár
Kosárba
92.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
96.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
100.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
103.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
107.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
111.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
116.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1
121.000 Ft
Max:
Min: 1
Step: 1