Webáruház

Nyári Last Minute Akció! 7000 Ft kedvezmény a fehér Adax Wifi Neo és a fehér / fekete Adax Clea Wifi, valamint a fehér, fekete, piros, szürke, világos bézs Adax Neo fűtőpanelek áraiból!

- 7000 Ft

Adax WiFi Neo

A NEO széria, mely Skandinávia legtöbbet eladott elektromos fűtőpanelje 2016-ban komoly fejlesztések során WIFI-s vezérlést és keskenyebb formát kapott. Ezzel tovább nőtt a takarékos használat lehetősége, mindezt akár távolról is irányítva, egy okostelefon segítségével.

Adax WiFi Clea

Az ADAX Wifi Clea magában hordozza azokat a nagyszerű műszaki tulajdonságokat, melyek az Adax Wifinél is megtalálhatóak, azonban elegáns, exkluzív edzett üveg előlappal rendelkezik, mely jól mutat minden enteriörben.

- 7000 Ft

- 7000 Ft

Adax Neo

Norvég dizájn díjas, energiatakarékos beállításokkal rendelkező elektromos fűtőpanel. 2007-es bevezetése óta Skandinávia legtöbbet eladott terméke. Magyarországon több, mint 10.000 otthonban és munkahelyen bizonyít a hideg napokon.

Adax Eco

Az Adax Eco norvég elektromos fűtőpanel a letisztult formák és az egyszerű kezelhetőség tökéletes találkozása. Tekerőgombos, digitális kijelző nélküli változat. A 2020-as év fejlesztése, fehér színben, fém előlappal.

Adax törölközőszárító

Az Adax HKT törölközőszárító gyorsan telepíthető, alacsony fogyasztással rendelkező, elektromos törölközőszárító megoldás, amelyen gyorsan száradnak a törölközők, ruhák, stb. anélkül, hogy több energiát használna, mint egy hagyományos izzó! Kis légköbméretű fürdőszobákba önálló fűtésre is alkalmas.

ADAX cipőszárító

Az ADAX NEO cipőszárító hatékony és gyors szárító tulajdonságokkal rendelkezik. Időzítő és digitális kijelző funkciója a legnépszerűbb cipószárítók egyikévé tette az elektromos fűtések piacán. Két pár cipő egyidejű szárítására alkalmas. Fehér és fekete színben is elérhető.

Adax ventilátoros hősugárzó

Az ADAX BASIC ventilátoros hősugárzó egyike a leghalkabb ventilátoros hősugárzóknak a magyar piacon. Jó választás, ha gyorsan kell a meleg kis légterű helyiségekben vagy meghatározott felületeken.