Adax Wifi SLX vezérlő, fehér

Fehér színű vezérlő, fehér színű Adax Wifi fűtőpanelekhez.

Az ADAX WiFi fűtőpanelekhez kiegészítőként megvásárolható okosotthon vezérlő. Az ADAX WiFi fűtőpanelen lévő gyárilag szerelt termosztát egy egyszerű mozdulattal eltávolítható, és betehető az okosotthon termosztát. Ugyanígy vissza is cserélhető amennyiben erre szükség van (például külső termosztát meghibásodás esetén vagy a fűtőpanelt át kell helyezni).

Az ADAX okosotthon vezérlőn nincs semmilyen kijelző, így magán a fűtőpanelen nem lehet hőmérsékletet beállítani.

Az SLX vezérlővel való szabályozáshoz nincs másra szükség, csak egy külső termosztátra, amin keresztül biztosított a fűtőpanel áramellátása. Külön vezérlő kábelezés nem szükséges. A külső termosztát biztosítja a fűtőpanel vezérlését, hogy mikor kapcsoljon be és ki. Amennyiben az okosotthon vezérlő áramot kap a külső termosztáttól, akkor továbbítja a fűtőbetét felé, és a fűtőpanel felmelegszik.

Az áramellátás ebben az esetben is megoldható dugvillás csatlakoztatással, vagy garanciavesztés nélkül (a dugvilla eltávolításával) direktbe kötéssel.

Egy külső termosztátra párhuzamosan, akár több okosotthon vezérlővel ellátott fűtőpanel is csatlakoztatható, ezzel egyidejűleg szabályozva a fűtőpaneleket. Ebben az esetben figyelni kell a külső termosztát maximum terhelhetőségére, ami javaslatunk szerint ne lépje túl a 12 Ampert (2760w).

A megfelelő komfort és a fűtőpanelek hatékony működése érdekében mindenképp azt javasoljuk, hogy lehetőleg helyiségenként egy külső termosztát kerüljön elhelyezésre.

Termék megvásárlása

8.000 Ft ÁFA-val

Cikkszám SLXADAXW Kategória Címkék ,

Letölthető dokumentumok

Kattintson a linkekre a letöltéshez.

Feliratkozása nem mentődött. Kérjük, próbálja újra!
Sikeres feliratkozás. Nemsokára levelet küldünk a címére

Iratkozzon fel klubbunkba és  szerezzen 5000 Ft-os kupont az első elektromos fűtőpanel vásárlásához! 

 

A feliratkozással kifejezetten elfogadja, hogy a Nágel NordArt Bt. kereskedelmi célú hírlevelet küldjön Önnek, illetve a megadott személyes adatait a jogszabályi feltételeknek megfelelően kezelje.

Ezzel egyidejüleg tudomásul veszi, hogy a hírlevélküldő listáról bármikor leiratkozhat.


Adatkezelési tájékoztató